Boeken

Boeken hebben blijvende waarde


Naast magazines en nieuwsbrieven kunnen wij je van dienst zijn bij het schrijven van een boek. Wil jouw organisatie zich profileren met een van de strategische speerpunten? Dan is het uitgeven van een boek een optie. Wij kunnen zorgen voor de inhoud, maar denken ook regelmatig mee over de opzet. In sommige gevallen verzorgen we de coördinatie en onderhouden we alle contacten met fotograaf, vertaler, vormgever en drukker.


Managementboeken

Wij werkten onder meer mee aan een strategieboek van een energiemaatschappij. Ook leverden we bijdragen aan verscheidene boeken over Ondernemerschap. In opdracht van prof. Frank Kwakman schreven we tien interviews voor managementboeken. En vorig jaar verzorgden wij de volledige inhoud van Inspiring Women van Wageningen University & Research. Om de positie van vrouwen in het hoger academisch management te helpen versterken, hielden we ruim twintig interviews met twintig bijzondere vrouwen.


Uniek boek

De uitdaging was in korte tijd de vrouwen evenwichtig te portretteren. Niet alleen de professionele houding was van belang; ook de drive om de wereld als vrouw beter achter te laten dan dat je haar hebt aangetroffen, vroeg de aandacht. Met prachtige foto’s van Nout Steenkamp werd het een uniek boek; de geportretteerden zelf, maar zeker ook voor de omgeving. Wil je het boek Inspiring Women online inzien? Klik dan hier.

Boeken | Ris consultancy