Communicatiemiddelen

Communicatiemiddelen maken is een vak


Wanneer je als leidinggevende tijdens een verandering overal aanwezig zou kunnen zijn, zou je dat doen. Je zou de tijd nemen om in gesprek te gaan met je klant, je medewerker, je samenwerkingspartner, je leverancier. Tijdtechnisch is dat echter onmogelijk. Communicatiemiddelen kunnen dit persoonlijke contact niet helemaal vervangen, maar kunnen wel een bijdrage leveren. Wij helpen je met het schrijven van blogs, nieuwsbrieven en boeken. Zo kun jij je boodschap overbrengen, inspireren, uitnodigen tot reflectie of tot actie. En daarmee ontstaat ruimte voor de zaken waarvoor je echt alleen persoonlijk contact kunt inzetten.

 

Hulp bij het maken van jouw communicatiemiddelen

Sinds vijftien jaar ondersteunen wij opdrachtgevers bij het ontwikkelen van hun communicatiestrategie en het maken van  passende middelen. Nu eens in de vorm van een online middel, dan weer in de vorm van een offline instrument. Vaak wel met het geschreven woord als basis. Door goed te luisteren, kritisch te zijn op te kiezen vorm en pas van start te gaan na het uitdenken van een basale kernboodschap hebben wij veel organisaties ondersteund, zowel in de profit als de not-for profitsector. Ook jou helpen we graag bij het uitdenken en ontwikkelen van jouw communicatiemiddelen. Wij zijn in het bijzonder thuis op het gebied van verandercommunicatie.

 

Nieuwsbrieven, blogs, animaties en meer

Je bent gevraagd een nieuwsbrief te ontwikkelen, een film te maken of een boek te schrijven. Misschien heb je er zelf de expertise niet voor, of ontbreekt je de tijd. Wij nemen je de complete productie van jouw communicatiemiddelen met plezier uit handen. Of we nu een boek voor je maken of een reeks filmpjes, een serie blogs, presentaties of een animatie, alles draait om een logische strategie, een heldere kernboodschap en de juiste uitvoering. En het werkt. Dat weten we omdat we continu toetsen, zowel de uitingen zelf als de impact ervan.

 

Het doel staat voorop

Op deze website vind je informatie over de manier waarop wij presentaties helpen maken. Kijk er ook voor de support die we kunnen bieden bij het schrijven van blogs, nieuwsbrieven, publicaties, boeken en magazines. Maar ook voor ondersteuning bij het voorbereiden van gesprekken en het maken van films. Wij zorgen er in de eerste plaats voor dat het middel dat je gaat inzetten effectief is. Het doel staat immers voorop. Daarnaast hechten wij waarde aan esthetiek. Ofwel: de materialen moeten er mooi uitzien en graag ter hand genomen worden. We houden niet zo van lelijke dingen, kort gezegd.

Direct meer weten over de communicatiemiddelen die je kunt inzetten bij een verandering? Lees hier meer over

Presentaties
Nieuwsbrieven
Magazines
Publicaties
Blogs
Animaties
Gesprekken
Boeken
Films