Training Adviesvaardigheden

‘Adviseren doe je met je hele persoonlijkheid’


Wat leer je bij een training Adviesvaardigheden? Dat adviseren vooral goed luisteren is. Zowel proces als inhoud goed in de gaten houden. Daarnaast spelen overtuigingskracht, inlevingsvermogen en gespreksvaardigheden een rol. In deze training leer je bewust te kijken naar je eigen vaardigheden. Ook nemen we je persoonlijke adviesstijl en je rol in een adviestraject onder de loupe. Door actiever bezig te zijn met beïnvloeden, word je effectiever als adviseur. Je adviezen worden zo sneller opgevolgd en je krijgt meer plezier in adviesgesprekken.

De trainer neemt je in sneltreinvaart door de theorie en laat je oefenen met korte cases uit je dagelijkse praktijk. Daarbij krijg je feilloos terug welke punten in jouw gespreksvoering voor verbetering vatbaar zijn. Confronterend en zo persoonlijk dat je het niet licht vergeet! Je stelt als deelnemer aan het eind van de training een persoonlijk actieplan op om je verder te kunnen bekwamen als adviseur. Natuurlijk maken ook een syllabus met de presentatie, evenals nuttige checklists en een literatuurlijst deel uit van deze training.

Leerdoelen training Adviesvaardigheden

Aan het eind van deze training Adviesvaardigheden:

– weet je hoe je invulling kunt geven aan je rol als adviseur;
– kun je reflecteren op je eigen effectiviteit:
– voel je je zekerder in je advisering;
– ben je in staat te vertrouwen op je inhoudelijke expertise:
– kun je effectievere adviesgesprekken voeren.

Locatie

Villa Amalia in Baarn

Data

26 januari 2018
23 februari 2018
20 april 2018
15 juni 2018

Kosten training Adviesvaardigheden

375 euro ex. btw, inclusief syllabus en biologische lunch

AANMELDEN

Deelnemers over de training Adviesvaardigheden

“De training Adviesvaardigheden van Karien is helder en verfrissend. Op een hele persoonlijke manier maakt ze je wegwijs in verbetering van je positie in de organisatie en hoe advisering meer waarde en resultaat krijgt. Met het daadwerkelijk trainen van de advies- en gespreksvaardigheden leer je je knelpunten en je sterke kanten kennen.De training heeft mij veel opgeleverd en mijn werk efficiënter en leuker gemaakt. Zeker een aanrader.” Linda Donker Kaat.