Animaties

Animaties werken


Waarom zou je animaties voor je communicatie gebruiken? Omdat je een strategiedag hebt gepland met de top honderd. Of een interactieve workshop met stakeholders uit de omgeving … het zijn voorbeelden van activiteiten waar we al snel jargon gebruiken. Maar begrijpen we zelf nog wel wat we zeggen? Maken we het allemaal niet veel te ingewikkeld? En draaien we soms niet om de hete brei heen? Het gebruik van animaties kan heel verfrissend werken! Je legt er zaken mee uit, brengt humor in een proces en laat mensen met een andere blik naar de wereld kijken.

 

Complexe processen eenvoudig verwoord

Wij werken regelmatig met Mark de Koning, die op trefzekere toon verwoordt wat er volgens hem aan de hand is. Mark werkt snel, associeert op een originele manier en weet de juiste snaar te raken wanneer hij tijdens een bijeenkomst cartoons of animaties maakt. Door zijn ervaring als organisatieadviseur is hij in staat complexe processen op een eenvoudige manier uit te drukken. Klantgerichtheid verbeteren? Mark laat zien wat het in ieder geval niet betekent.

 

Animaties voor communicatie inzetten

Ben je benieuwd hoe je op een waardevolle manier animaties voor communicatiedoeleinden kunt inzetten? Neem dan nu contact op

Ris Consultancy - Verandercommunicatie trainingen