Communicatietrainingen

.

Wil jij in hoog tempo veel leren?

Onze communicatietrainingen worden enorm gewaardeerd. Want wat zeg je, wanneer en op welke toon? Goed met de omgeving communiceren is niet iedereen van nature gegeven. Om je op weg te helpen organiseren wij verscheidene keren per jaar communicatietrainingen. Met solide theoretische onderbouwing, maar vooral gericht op jouw dagelijkse praktijk. Zodat je goed wordt begrepen en je ook de ander beter kunt begrijpen. Wij helpen je met plezier met een vijftal trainingen. Je kunt onze trainingen op open inschrijving volgen. Daarvoor ben je vrijwel elke vrijdag welkom in de mooie Villa Amalia in Baarn. Lees hier meer over de inhoud van de trainingen:

Verandercommunicatie

Adviesvaardigheden

Succesvol Presenteren

Effectief Vergaderen

Schrijven in Spanje

 WHITEPAPER VERANDERCOMMUNICATIE

Verandercommunicatie whitepaper gratis aanvragen

FREE DOWNLOAD!

Kijk in de agenda voor alle data in 2018. Heb je meer behoefte aan vakinhoudelijke coaching dan aan een gezamenlijke training? Dat kan. Afhankelijk van jouw vraag hebben we gemiddeld drie tot vijf sessies van anderhalf tot twee  uur nodig.

De vijf meest gestelde vragen over onze communicatietrainingen

Kan ik de training alleen in Baarn volgen?

Wij hebben vaste momenten in het jaar waarop de trainingen plaatsvinden. Die trainingen geven we inderdaad in Baarn. Als je de training in company bij jou op de werkplek wilt volgen dan kunnen we dat natuurlijk organiseren. We maken graag en met plezier een voorstel op maat voor jou en je collega’s.

Gaan de trainingen altijd door?

Ja. Ook al zijn er maar enkele deelnemers. Wij hanteren geen minimum aantal om de trainingen door te laten gaan. Wel vragen we je bij weinig aanmeldingen of je het bezwaarlijk vindt in een kleine groep te werken. Het voordeel is dat je meer individuele aandacht krijgt. Maar wij begrijpen ook dat soms kennisuitwisseling in een grotere groep wenselijk is.

Ik heb het liefst individuele begeleiding. Kan dat ook?

Zeker. Wij coachen regelmatig professionals. Zowel in Baarn als op de eigen werkplek. De coaching is dan vakinhoudelijk en gaat altijd over communicatievraagstukken. Zoek je loopbaanbegeleiding? Dan zijn andere bureaus daar veel beter in. En we raden je in dat geval met plezier collega-coaches aan.

Hoe weet ik dat ik kwaliteit krijg?

Wij hebben al vijftien jaar lang enthousiaste deelnemers. Dat zie je onder meer aan de quotes die we op deze website hebben opgenomen. Gemiddeld geven onze cursisten de trainingen een ruime 8,5. Mocht je niet tevreden zijn met dat wat je hebt geleerd, laat het dan vooral weten. Je krijgt dan vanzelfsprekend je geld terug. Maar we hebben dat gelukkig nog nooit meegemaakt!

Hoe weet ik dat de training aansluit bij mijn vragen?

Onze trainingen zijn geschikt voor professionals op medior en junior niveau. Als je zeker wilt weten dat de training precies over jouw vraagstukken gaat, neem dan vooraf even telefonisch contact met ons op. Er bestaat tijdens de training altijd voldoende ruimte voor individuele vragen.

Uitgangspunten van onze communicatietrainingen

  • Wil je veel leren, wij zorgen dat je met een hoofd vol informatie naar huis gaat
  • Je wilt niet alleen kennis opdoen, wij zorgen dat je oefent met de stof die we je aanbieden
  • Jij wilt niet alleen leren maar zoekt ook interactie met collega’s, wij zorgen voor een goede sfeer
  • Je zoekt naar onderbouwing en best practices, wij geven je die met solide theorie en talloze praktijkvoorbeelden
  • Jij bent niet bang te worden uitgedaagd, wij zorgen dat je gechallenged wordt op jouw aannames en overtuigingen.

AGENDA TRAININGEN

Bekijk hier het gehele overzicht van de trainingen in 2018

AGENDA 2018