Over ons

Zorgvuldig communiceren


Beter begrip voor elkaar opbrengen, dat is de kern van mijn werk. Daarbij zie ik dat zorgvuldig, met aandacht en eerlijk communiceren de beste voorspeller is van succes. Samen met gedreven freelancers uit mijn netwerk sta ik organisaties bij in turbulente tijden.

 

Meer over Ris Consultancy

Na mijn opleidingen Culturele Studies (Publicistiek) en Spaanse taal- en letterkunde (Didactiek) en een post-doc Management Consultancy aan de Economische faculteit van de Erasmus Universiteit heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van communicatie bij verandertrajecten binnen organisaties, zowel in profit als in not-for-profit-omgevingen. De afgelopen vijftien jaar heb ik de communicatie rondom verscheidene fusie- en overnametrajecten mogen leiden. Als docent aan twee gymnasia en later aan de Universiteit Utrecht en de Erasmus Universiteit heb ik leren lesgeven.

 

Dialoog

Door het schrijven van blogs, artikelen en boeken hoop ik bij te dragen aan een betere wereld. Nu eens door meer begrip te laten ontstaan voor een bepaalde strategische route, dan weer door de dialoog tussen managers en medewerkers te activeren en de pijnpunten boven tafel te halen. Met het maken van animaties, films en websites beoog ik vaak hetzelfde doel. Ik heb er enorm veel plezier in mijn kennis over te brengen en mijn klanten in onzekere periodes houvast bieden met strategie├źn die bewezen hebben te werken.