Over ons

Communiceren bij reorganisaties:
snelheid is vaak geboden


Met twintig jar ervaring op gebied van change communicatie sta ik organisaties bij in turbulente tijden. Snel beslissen is cruciaal wanneer een onderneming in zwaar weer terecht komt. Het gezonde verstand dient de  boventoon te voeren, terwijl in veel gevallen een hoge productiviteit in het maken van middelen en het afstemmen van proces en inhoud gewenst is. Wij hanteren een beproefde methodiek die snelheid met zorgvuldigheid combineert. Naast advies over het aanpak, krijgt u bij ons direct de complete set aan middelen tot uw beschikking, tailor-made voor uw organisatie.

 

Meer over mij

Na mijn opleidingen Culturele Studies (Publicistiek) en Spaanse taal- en letterkunde (Didactiek) en een post-doc Management Consultancy aan de Economische faculteit van de Erasmus Universiteit heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van communicatie bij verandertrajecten binnen organisaties, zowel in profit als in not-for-profit-omgevingen. De afgelopen vijftien jaar heb ik de communicatie rondom verscheidene fusie- en overnametrajecten mogen leiden. Als docent aan twee gymnasia en later aan de Universiteit Utrecht en de Erasmus Universiteit heb ik leren lesgeven.

 

Dialoog

Door het schrijven van blogs, artikelen en boeken hoop ik bij te dragen aan een betere wereld. Nu eens door meer begrip te laten ontstaan voor een bepaalde strategische route, dan weer door de dialoog tussen managers en medewerkers te activeren en de pijnpunten boven tafel te halen. Met het maken van animaties, films en websites beoog ik vaak hetzelfde doel. Ik heb er enorm veel plezier in mijn kennis over te brengen en mijn klanten in onzekere periodes houvast bieden met strategieën die bewezen hebben te werken.